Online Mağaza Hazır E-Ticaret Sistemi


    açıp, mağazanızın tanıtımını ve reklamını yapıp sattığınız ürünlerden para kazanmak istermisiniz ? Eğer cevabınız evetse bu yazımızı okumanızda fayda var.
Sanal mağaza

 Onlinemagaza.com nedir ?

   Dünyada E-Ticaret sistemi oldukça gelişmiş ve mağaza açıp, mağazasını reklamını yapıp ürün satarak gelir elde eden kişilerin sayısı oldukça artmıştır. Bu sistemi şuan ülkemizde hayat geçiren bir kaç firma vardır ve bunlardan bir tanesi onlinemagaza.com E-Ticaret firmasıdır. Eğer bir e-ticaret mağazası açıp ürün satarak gelir elde etmek istiyorsanız bu sistem sizin için uygun olacaktır.

   Onlinemagaza.com 2009 da kurulmuş bir e-ticaret sistemidir. Bünyesinde yüzlerce çeşit ve her kategoriden ürün bulundurur. Sisteme üyelik ücretlidir ve yılda bir defa belirlenen fiyat ödenir.

Sistem Nasıl İşler ?


   Online Mağaza kurup ürün satışı yaparak kar elde edebilmek için öncelikle sisteme belirli bir ücret ödeyip üye olmanız gerekmektedir. Üye olduktan sonra online mağazanız firma tarafından hazırlanır ve kontrol panelinden kontrol edebileceğiniz şekilde size teslim edilir. Mağaza yönetimi size, ürün tedarik etme, sipariş takibi ve kargolama işlemleri tamamen firmaya aittir. Yani size sadece mağazanızın reklamını yapmak ve insanların mağazanızdan alışveriş yapmasını sağlamak kalır.

Onlinemağaza.com

Nasıl Para Kazanılır ?


   Mağazanızı bir market olarak düşünün. Markette satış yaptığınız ürünlerin hepsinin bir maliyeti vardır ve bu maliyet sizin ürünü toptancıdan alış fiyatınızdır. Aldığınız ürünlerin alış fiyatının üzerine kar ekleyip satış yaparsınız. Bu sistemde bu şekilde çalışır. Yani firma mağazanızda sergilenen her ürüne ait bir alış fiyatı belirler ve siz bu fiyatın üzerine kar koyarak satış yaparsınız. Satacağınız üründen kazanacağınız tutar tamamen size bırakılmıştır. Bu sistemin en güzel tarafı sattığınız ürünlerden % değil tamamen kar elde edecek olmanızdır.

Mağaza Sahibi Olarak Sorumluluklarım Nelerdir ?


   Bir online mağaza açtığınız zaman ürünün satış fiyatını belirlemek ve mağazanızın reklamını yapmaktan başka hiçbir sorumluluğunuz yoktur. Mağazanızın reklamını yapıp ürünleri sattığınız zaman ürünlerin paketlenmesi, sipariş takibi, kargolanması, iade ve benzeri bütün durumlardan onlinemagaza.com sorumludur. Yaptığınız satışların raporunu kontrol panelinizden takip eder ve kazandığınız tutarı hesabınıza aktarabilirsiniz. Müşterilere gönderilen ürünlerin üzerinde mağazanızın logosu ve isminin bulunması da ayrı bir güzel durum tabi.

   Azimli bir çalışma sonucunda ciddi gelirler elde edebileceğiniz bir e-ticaret sistemi hakkında sizlere elimden geldiğince bilgi vermeye çalıştım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Herkese bol kazançlar diliyorum.
Google Plus'da Paylaş

Unknown

Güncel olaylar, faydalı bilgiler, dosya ve video paylaşımı yaptığımız sayfamızda siz okuyucularımızın yorumları, öneri ve paylaşımı bizler için çok önemlidir. Yorum ve önerileriniz için lütfen yazı altında bulunan Yorum Yap bölümünü yada iletişim sayfamızı kullanarak bize ulaşın.
    Google+ İle Yorum Yaz
    Facebook İle Yorum Yaz