İncir E-Ticaret Sistemi Nedir ?

 
Bir sanal mağaza kurup ürün satışı yaparak gelir elde etmek istiyorsanız İncir E-Ticaret sistemi sizin için doğru bir tercih olabilir. Bu yazımda sizlerle İncir E-Ticaret sistemi hakkında bilgiler paylaşacağım.

İncir E-Ticaret Sistemi Nedir ?

 
   İncir A.Ş 2012 yılında Yusuf Yıldırım'ın öncülüğünde kurulmuş ve henüz test aşamasında iken birçok girişimcinin dikkatini çekmiştir. Kısa sürede bir popülerite kazanıp bünyesine onlarca ciddi girişimci katmıştır. İncir E-Ticaret sanal mağaza sistemini tam olarak ülkemize getiren sistemlerin başında gelir ve girişimcilerine ciddi ek gelirler sağlamaktadır.
   Bünyesine kattığı girişimcilerin yanında yatırımcıların da dikkatini çeken İncir E-Ticaret sistemi yapılan görüşmelerin sonucunda Aslanoba Capital ile 1 milyon dolarlık bir yatırım anlaşması yaparak gücüne güç kattı.

Sistem Nasıl İşler ?

 
   İncir E-Ticaret sistemine üye olduktan sonra bir alan adı satın alırsınız ve kendinize ait bir logo belirlersiniz. Bu alan adınız ve logonuz sizin için açılan sanal mağazada kullanılır ve sadece size özel olur. Alan adınızı seçerken iyi düşünüp farklı, akılda kalıcı ve kısa alan adları seçmenizde fayda vardır. Mağazanızdan satılan ürünlerin sipariş takibi, tedarik, paketleme, kargolama ve raporlama işlemleri İncir A.Ş tarafından yapılır. Yani size sadece sitenizin ve ürünlerin reklamını yapıp satış yaptıktan sonra gelir elde etmek kalır.
   Düzenli olarak üyelerin bulunduğu illerde seminerler düzenlenerek girişimcilere kısa eğitimler verilmektedir. Dilediğiniz her an uzman bir girişimci ile iletişime geçip bilgi alabilir ve toplantılara katılarak bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz. Ayrıca yine uzman girişimcilerin düzenlediği sunumlara katılarak yapacağınız satışlarla ilgili kendinize yol haritası seçebilirsiniz.

Nasıl Gelir Elde Edilir ?

 
   Mağazanızı açtıktan sonra mağazanızın reklamını yapıp ürün satmaya başlarsınız ve sattığınız ürünlerden ürün kategorisine göre gelir elde edersiniz. Her kategorinin kar oranı farklıdır ve bu oranlar sisteme kayıt olduktan sonra sizlere detaylı olarak anlatılır. Ayrıca sisteme sizin referansınızla kayıt olan alt üyelerin satışlarından da belirli bir oranda kar elde edersiniz. Yani bu durum ne kadar çok alt üyeniz varsa o kadar fazla gelir elde edeceğiniz anlamına gelmektedir. Yaptığınız satışlar ve alt üyelerinizin durumuna göre seviye atlarsınız. Seviyeniz yükseldikçe yüzde oranınız artar ve dolayısı ile kazancınız da artmış olur.


Örnek Mağaza Görünümleri

Sisteme Nasıl Üye Olunur ?

 
   İncir E-Ticaret sistemine üyelik referans sistemi ile yapılabilmektedir. Yani üye olabilmeniz için daha önceden üye olmuş bir girişimcinin size davet göndermesi gerekmektedir. Sisteme üye olurken bir miktar para ödemeniz gerekir. Bu ödenen ücret size ait sitenin hazırlanması için kullanılmaktadır. Ayrıca siteniz kurulduktan sonra şirket tarafından sizin adınıza kartvizit ve broşürler hazırlanıp gönderilir ve reklamınızı yapmaya bu materyallerle başlarsınız. Kartvizit ve broşürler çok prestijli bir reklam aracıdır. Düşünün bir arkadaşınıza kartvizitinizi veriyorsunuz ve online mağaza açtım bu kartvizitim diyorsunuz. Ayrıca girişte ödediğiniz tutarın bir kısmı sizlere indirim kuponu olarak geri gönderilir. Bu kuponları yakınlarınıza hediye ederek alışveriş yapmaya teşvik edebilirsiniz.

   Bir önce ki onlinemağaza.com e-ticaret sistemi başlıklı yazımda olduğu gibi bu yazımda da araştırmalarım ve bilgim dahilinde sizlere İncir E-Ticaret sisteminden bahsettim. Üye olup kendi mağazanızı kurmak isterseniz İncir A.Ş'nin sayfasını ziyaret edip detaylı bilgi alabilirsiniz. Anlattıklarım dışında aklınıza takılan birşey olursa her zaman cevaplamaya hazırım. Herkese bol kazançlar diliyorum.
Google Plus'da Paylaş

Unknown

Güncel olaylar, faydalı bilgiler, dosya ve video paylaşımı yaptığımız sayfamızda siz okuyucularımızın yorumları, öneri ve paylaşımı bizler için çok önemlidir. Yorum ve önerileriniz için lütfen yazı altında bulunan Yorum Yap bölümünü yada iletişim sayfamızı kullanarak bize ulaşın.
    Google+ İle Yorum Yaz
    Facebook İle Yorum Yaz